Loading...

BOJESENS KONDITORI

EN VERDEN AF CHOKOLADE, KAGE OG DESSERT

Bojesens prisvindende chefkonditor, Tor Stubbe, laver dagligt kager, desserter og chokolade af fortrinsvis økologiske råvarer, men også vilde urter og frugter.

Ved første øjekast ligner den slidte bygning i Ingerslevsgade ved Kødbyen ikke noget særligt. Men når man træder ind i det travle konditori, får piben en anden lyd. Der røres kamillemousse, skrælles pærer til tarte tatin og kagebunde stikkes ud til Operaens signaturkage. Maskinerne snurrer, mens der smages på gamle æblesorter eller vilde, svenske blåbær til Tårnets kagebord.

Konditoriet er i konstant udvikling og skubber altid grænserne for velsmag og sanselige oplevelser. Hvis du besøger Bojesens restauranter eller afholder et arrangement hos os, kan du være sikker på at opleve chefkonditor Tor Stubbes prisvindende konditorkunst.

Det er også muligt at bestille kager til private arrangementer.

Kontakt os for mere information

FAKTA

KONDITORIET ligger i Ingerslevsgade og styres med kyndig hånd af chefkonditor Tor Stubbe. Der produceres hver dag kager, desserter og chokolade til Tårnet, Operaen, Axelborg og arrangementer ud af huset.