Loading...

BOJESENS NYTÅRSMENU KØBENHAVN 2017

FÅ JERES FESTMÅLTID FRA RESTAURANTEN I TÅRNET

I år kommer Bojesens nytårsmenu fra restauranten i Tårnet på Christiansborg. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske råvarer og nytårets traditioner. Vi laver et begrænset antal menuer og ofrer til gengæld lidt ekstra på råvarer, tilberedning og smag.

Og vigtigst af alt, så er det nemt. Vi giver kødet en smuk stegeskorpe, snitter kartofler og sylter rødder, så I hverken skal stege, koge eller hakke. Det giver tid til snak, grin og hygge ved nytårsbordet i stedet for stress i køkkenet. Skal du bestille din nytårsmenu i København, er vi klar til at forkæle jer.

ÅRETS MENU

Jomfruhummerbisque med letrøgede kammuslinger, fermenteret sort hvidløg og syltet glaskål

Tournedos af velhængt oksemørbrad fra Himmerland med glaserede rødbeder, syltede løg, confiterede kartofler og sauce med sort trøffel og solbæreddike

Oialla chokoladekage med karamelliserede hasselnødder og syrlige Stevnskirsebær

375 kr.

Bestil nytårsmenuen

PRAKTISK INFO
Alle retter er nemme at anrette, og der medfølger billeder og en udskrevet anretningsvejledning. Hver ret har en farvekode, så I nemt kan se forskel. Det er ikke muligt at skifte ud i menuen eller tage hensyn til allergier.

BESTILLING
Bojesens nytårsmenu i København bestilles og betales gennem Billetto. Når I afhenter menuerne, krydser vi jeres navn af på en liste og ønsker godt nytår.

AFHENTNING
Menuerne afhentes nytårsaftensdag kl. 12.00-14.00 på Axelborg, Axeltorv 3, 1620 København V.

Salget slutter den 28. december kl. 24.00.