CATERING

Bojesens catering i København – lækker mad til mange

Store selskaber er Bojesens hjerteblod, og vi leverer catering i København og omegn. Vi har årtiers erfaring med catering til mange hundrede gæster, så du kan være helt tryg med en cateringløsning fra Bojesen. Vi laver catering til større middage, frokoster og events – fra 50 gæster og op til flere tusinde. Kontakt os og få en snak om, hvordan jeres middag bliver en succes.

Kontakt os

Bojesens nytårsmenu

Nytåret fejres ved bordet – ikke i køkkenet. Hvert år sørgervi traditionen tro for en dejlig menu til dine gæster, og du slipper for besværet. Alle retter er nemme at anrette, og der medfølger en udførlig anretningsvejledning og billeder af alle retter. Vi glæder os til at præsentere nytårsmenuen i slutningen af 2018.

Bojesens konditori – kager i verdensklasse

Bojesens konditorer laver dagligt kager, desserter og chokolade til restauranten i Tårnet, Experimentarium og Axelborg. Vi sørger desuden for desserter til kunder som Singapore Airlines, Crowne Plaza og Royal Arena. Det prisvindende konditori arbejder fortrinsvis med økologiske råvarer, men også vilde urter og frugter. Du kan også få glæde af vores konditorkunst til din virksomhed, større arrangementer og fester.

Læs mere her