middag og kanalrundfart i Københavns kanaler

SEJL OG SPIS I KØBENHAVNS KANALER

Mangler du et godt alternativ til den romantiske middag, firmaarrangementet eller en anden begivenhed? Så prøv et Dinner Cruise – en kombination af kanalrundfart og middag. Mens restaurantbåden stille og roligt sejler gennem Københavns hyggelige kanaler og havn, serverer vi et lækkert måltid.

Der findes tre forskellige former for Dinner Cruises. På denne side kan du læse mere om de forskellige muligheder og om, hvordan du booker plads på båden. Tilbuddene gælder både for private og erhverv.

middag og kanalrundfart

SOMMERENS DINNER CRUISES

Vores Dinner Cruises sejler i perioden juni- september, og du kan se datoer og booke plads på stromma.dk

Den flydende restaurant er åben for reservationer for alle til en hyggelig og romantisk middag i Københavns kanaler. Middagen starter klokken 19.30, og sejlturen varer cirka to timer. Der er tre retter, to glas vin og vand for 499 kroner pr. person.

Se menuen og book plads på Dinner Cruise

privat middag og kanalrundfart

PRIVAT CRUISE

Tag roret, og book hele båden til et Privat Cruise. Der er plads til henholdsvis 66 og 54 personer på de to restaurantbåde – altså op til 120 spisende gæster på én gang. Bojesen tilbyder forskellige menuer.

Læs mere om Private Dinner Cruises

skræddersyet middag og kanalrundfart

SKRÆDDERSY DIT EGET CRUISE

Ønsker I østers og champagne eller måske en seks retters maritim menu? Med et skræddersyet cruise bestemmer I alt fra maden til ruten.

Kontakt Bojesen på +45 3391 4600 for at høre mere.