Catering i København K

Bojesens catering i København K henvender sig til dig, som søger lækker mad til mange – leveret til dig. Med sans for gastronomi og øje for æstetikken tilbyder vi og vores team af dygtige og dedikerede kokke catering i København K af høj kvalitet. Vi tilbyder catering fra 50 gæster og op til flere tusinde i hele København, og vi kommer gerne ud og serverer for jer. Og vi tager også opvasken.

Vi planlægger, forbereder, tilbereder og leverer mad til større selskaber, og med vores erfaring med catering til selskaber på flere hundrede mennesker, kan du trygt stole på, at vi ved, hvad der skal til, for at få mad og selskab til at gå op i en højere enhed.

Kontakt os for at høre mere

Kun de bedste råvarer

Grundlaget for vores catering er de bedste råvarer. For os er gode råvarer friske og sæsonbetonede, da disse råvarer ikke alene er de mest smagfulde, men også af højeste kvalitet.

Derfor ynder vi at planlægge vores menuer med udgangspunkt i hvilke råvarer, der er i sæson, således at vores kunder får den absolut bedste gastronomiske oplevelser, når de vælger catering i København K hos os.

Vi skræddersyr menuen til dig

Smag er forskellig, og derfor har vi alle hver vores personlige favoritter. For at sikre at alle vores kunder får netop den catering, som de ønsker sig, skræddersyr vi menuen til jeres arrangement.

Helt praktisk betyder dette, at vi sætter os ned og tager en fælles snak om, præcis hvilke ønsker og forventninger, I har til jeres middag eller frokost. Ønsker I eksempelvis en række mindre retter, eller mad med inspiration hentet fra et særligt køkken, tilpasser vi menuen til dette. Som noget nyt tilbyder vi også smørrebrød ud af huset, der afhentes på Axelborg eller bringes ud.

Vi tilbyder naturligvis også at komme med vores bedste bud på en cateringløsning til jer, og det står jer frit for, om I ønsker at benytte jer af denne eller foretage visse justeringer.

På denne måder sørger vi for, at jeres ønsker går hånd i hånd med den catering, vi leverer i København K.

Til den søde tand

Hos Bojesens catering er vi stolte af vores chefkonditor Tor Stubbe, som dagligt laver uimodståelige kager, desserter og chokolade. Han har netop vundet det nordiske mesterskab i chokolade og skal dyste til VM i chokolade i 2018. Kagerne serverer vi hver dag i vores restauranter, men heldigvis er det også muligt at få fingrene i Tor Stubbes kreationer til private arrangementer.

Med catering i København K hos os kan du således serverer lækre chokolader, kager og desserter for dine gæster – alt sammen lavet fortrinsvist af økologiske råvarer, vilde urter og ikke mindst vores egen økologiske chokolade Oialla.

Vi bor nær centrum i København på Vesterbrogade 4A, 1620 København V, du kan også finde os, ved at bruge dette kort.

Følg os på Facebook!