Copenhagen Cooking 2015
Bojesen koger i København
Copenhagen Cooking vender tilbage i august, og Bojesen er klar med tre lækre madevents. Spis alle kagerne i Tårnet, smag verdens bedste chokolade eller stik til søs på en gastro-arkitektonisk sejltur.
Billetsalget er allerede startet.

Den Store Chokoladedag
Kom med til den ultimative chokoladedag, når Bojesen inviterer til chokoladesmagning og kakaonørderi på Axelborg.


Kok og chocolatier Rasmus Bo Bojesen guider os i gennem en smagningen af alt fra kogechokolade til nogle af verdens mest anerkendte chokolader- inklusiv hans egen økologiske chokolade, Oialla.

Rasmus Bo Bojesen flankeres af chefkonditor Tor Stubbe, der er det danske håb til verdensmesterskabet i chokolade, World Chocolate Masters, der afgøres i Paris til efteråret. Han byder på smagsprøver og fortæller om verdensmesterskabet.

Det koster 150 kroner at deltage i chokoladedagen, og arrangementet foregår onsdag den 26. august klokken 17.00.

Kom til chokoladedag på Axelborg
Sejl og spis med stadsarkitekt Tina Saaby
Tilbring en sommeraften i selskab med stadsarkitekten ombord på Bojesens flydende restaurant.


Den 27. august sejler Bojesen ud i de københavnske kanaler for at opleve hovedstadens arkitektoniske perler med kyndig vejledning og spændende fortællinger fra Københavns stadsarkitekt Tina Saaby.Undervejs serveres en tre retters middag fra Bojesens populære restaurant i Tårnet på Christiansborg. Menuen består af tre små forretter, hovedret og dessert med to glas vin eller øl til.

Turen koster 550 kroner, og båden stævner ud fra Canal Tours, Ved Stranden 18, klokken 18.00.

OBS: Der er kun 50 pladser til dette Copenhagen Cooking-event.

Se menuen og book din plads på båden
Det Store Kagebord i Tårnet
Den 23. august hylder Bojesen de danske kagetraditioner med kager ad libitum i Tårnet.


Kagefesten starter kl. 12.00, og det koster 225 kroner at være med. Men så er der også kager ad libitum fra det store kagebord med kaffe eller te.

Det er Bojesens konditor, Tor Stubbe, der laver Tårnets nyfortolkninger af de klassiske konditorkager. Han er én af landets dygtigste konditorer og årets danske deltager ved verdensmesterskabet i chokolade.

Københavns Konditorlaug besøger kagebordet i Tårnet og giver en introduktion til de enestående danske konditorkager og deres historie.

Få billet til kagefest i Tårnet

 

 

Copyright © All rights reserved.Vores adresse er:
Bojesen A/S | Vesterbrogade 4A, 1. sal | København V 1620 | Denmark