Gråt er godt: Bojesen dyrker efteråret
Sommeren er forbi, og efterårets farver begynder langsomt at indfinde sig på træernes blade, på den grå himmel og i vores blege ansigter. Men der er også lyspunkter i denne mørke tid.Bojesen i Operaen er klar med efterårsmenuen, der er kagefest på Axelborg og selvom solen skinner lidt mindre, er der stadig lunt og tørt på Dinner Cruise.

Det Store Kagebord vender tilbage
Bojesens chefkonditor fejrer efteråret og sin deltagelse ved verdensmesterskabet i chokolade med et stort kagebord.


Gik du glip af kagebordet i Tårnet under Copenhagen Cooking? Nu har du chancen for at tage revanche på Axelborg den 15. november.

Kagebordet hylder efterårets råvarer med masser af æbler, pærer, nødder og selvfølgelig Oialla chokolade. Der er kage ad libitum og omkring forskellige 20 indslag på kagebordet. Udover forskellige kager og chokolader, er der også smagsprøver på konditor Tor Stubbes kreationer fra VM i chokolade.

Vi får også besøg af Andreigaard Most & Æbler og Frydenlund Frugtplantage, der byder på sæsonens æbler, most, marmelader og cider. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe deres produkter med hjem.

Læs mere og køb billet
Spis og sejl i efteråret
Nyd efterårets farver, byens stemning og en indbydende menu fra Bojesens restaurant i Tårnet.


Sommerens lange dage og lyse nætter går på hæld. Snart males byens træer i efterårets gule, røde og brune nuancer, og uldsweateren kommer igen i rotation. Og ja, det bliver både gråt og vådt. Men så er der god plads til hygge og nærvær.Læs Skarp På Mads artikel om Dinner Cruise

Hele efteråret og til vinter sejler vores gastronomiske cruises gennem Københavns kanaler. Bådene kan bookes til middage, julefrokoster eller events, og der er plads til 120 gæster fordelt på to både. Der er både glastag og varme, så alle holder sig tørre og varme under middagen.

 

Læs mere om Dinner Cruise
Efterårets farver er på menuen i Operaen
Der er farvefest på scenen og på tallerknerne i Operaen


Den nye sæson er i fuld gang i Operaen, og restauranten byder på en dugfrisk menu med efterårets råvarer. Der er som altid fem retter for 295 kroner og syv retter for 385 kroner.Én af årstidens (og vores) favoritter er græskarkompot med syrlige hyben, Vesterhavsost og purløgsblomster.

Se den nye menu
Det ringer ind til Smagens Time
Bojesen i Tårnet får besøg af 75 nysgerrige børn til Smagens Time. Middagen er strengt forbudt for voksne.


Det er de helt unge smagsløg, der udfordres, når det ringer ind til Smagens Time i Tårnet. 75 børn i alderen 5-15 år får en tre retters menu og har hele restauranten helt for sig selv – uden voksen indblanding. Køkkenet serverer koldrøget Fanølaks, ryg af frilandsgris og chokoladecremer med blommeis.Overskuddet fra Smagens Time går til Meyers Melting Pot-fond, der bekæmper fattigdom i Bolivia gennem gastronomiske projekter.

Smagens Time løber af stablen i hele Danmark den 7. oktober. Arrangementet i Tårnet er udsolgt.

Besøg restauranten i Tårnet

 

 

Copyright © All rights reserved.Vores adresse er:
Bojesen A/S | Vesterbrogade 4A, 1. sal | København V 1620 | Denmark