RESTAURANTEN

I Bojesens restaurant i Experimentarium er der plads til at lege med maden og smage noget nyt. Restauranten ligger på 1. sal og har åbent alle dage.

Vi arbejder i grænselandet mellem det vilde og det velkendte og byder på noget for alle aldre og smagsløg – fra det eksperimenterende til det trygge. 

Læs mere om spisestedet

KONFERENCER

Der afholdes møder og konferencer for både store og små selskaber i Danmarks førende center for videnskab, teknologi og leg.

Bojesen står for mad, drikke og service på Experimentarium, og uanset om I er 4 eller 400, sørger vi for, at jeres mødegæster oplever de nyeste gastronomiske trends og nærværende service.

Læs mere om møder

MIDDAGE & FESTER

Bojesens gallamiddage på Experimentarium er en cocktail af gastronomi, videnskab og enestående omgivelser. Der er plads til 350 spisende gæster i restauranten, og I får lov til at eksperimentere med sprøjter, røg og pipetter.

Det er op til jer, hvad aftenen skal indebære, men der vil altid være et overraskende indslag i en festmiddag på Experimentarium.

Læs mere om selskaber