MIDDAGE OG SELSKABER I EXPERIMENTARIUM

Det forpligter, når vi får lov til at kokkerere i Danmarks førende videnskabscenter. I det genåbnede Experimentarium laver vi festmiddage, der ligger i grænselandet mellem det vilde og det velkendte. Der er plads til 400 spisende gæster til firmafester, events og middage, og de får glæde af vores gastronomi og de smukke omgivelser.

Læs om middage i Experimentarium på denne side og på experimentarium.dk eller kontakt os for at høre mere om gallamiddage og selskaber:

B2B partner Marianne Dall Heegaard: +45 5077 8983
B2B partner Lars Emanuelsen: + 45 5077 8981
B2B koordinator Morten Hygum Sørensen: +45 4139 1706

b2b@experimentarium.dk

FESTMIDDAGE OG RECEPTIONER

MIDDAGE & FESTER

Middage i Experimentarium er en oplevelse, hvor gæsterne involverer sig i måltidet, pynter retterne og overraskes over serveringerne.

Læs mere om middage

HVERDAGSMIDDAGE

Efter en produktiv dag er det rart at mødes om et uformelt måltid. Vi tilbyder hverdagsmiddage som en velsmagende og hyggelig afslutning på møder og konferencer.

Kontakt B2B for mere info på tlf. +45 50 77 89 83 eller marianneh@experimentarium.dk

SANSELIGE RECEPTIONER

Vi laver receptioner for mindre og større selskaber i Experimentarium. Gæsterne bydes på en anderledes og velsmagende spiseoplevelse, hvor alle sanserne kommer i spil. Receptioner kan afholdes ved foden af den smukke helixtrappe, i restauranten eller inde i ved udstillingerne.

Det er også mulighed for, at gæsterne kan gå på opdagelse i udstillingerne og udfordre sig selv og hinanden.

Læs mere om receptioner

VIL DU VIDE MERE?