MIDDAGE OG FESTER I EXPERIMENTARIUM

Restauranten er en smuk ramme til middage og fester i Experimentarium. Der er plads til 400 spisende gæster, der kan nyde Bojesens gastronomi og de flotte omgivelser.

EN FESTMIDDAG PÅ EXPERIMENTARIUM

  • Aftenen starter med velkomstdrinks og snacks foran den ikoniske helixtrappe – det kan være alt fra klassiske bobler til kombucha-cocktails
  • I restauranten på 1. sal serverer vi en tre- eller fireretters menu med vinmenu og isvand
  • Efter middagen er der aftenkaffe og te med vores prisvindende Oialla chokolade

Pris per kuvert afhænger af jeres ønsker – kontakt os for at høre mere om priser og muligheder

Der er selvfølgelig uendelige muligheder for at udvide menuen med flere retter, vores store vinmenu, østers og champagne i receptionen eller appetizers – og vi er altid åbne for nye idéer.

Hvis I ønsker at holde fest efter middagen, tilbyder vi alt fra cocktailbar til DJs.

INFORMATION

RESTAURANTEN: Fra 20-400 spisende gæster

Kontakt Experimentarium for mere info og priser