JULEFROKOST I KØBENHAVN K

Skal du holde julefrokost i København K, er Bojesen i Tårnet på Christiansborg ét af byens bedste steder. Vi laver julemad med udgangspunkt i lokale råvarer og de danske madtraditioner. Smørrebrødet er rundt, og rugbrødet bages af vores prisvindende konditor med masser af surdej, porter og kerner.
Læs mere og book bord

Vi laver vores egne sild efter gamle forskrifter, hvor sildene modner i tønder i mindst seks måneder, inden vi udvander og marinerer dem. Vi laver alt fra kraftige kryddersild til aromatiske sild i karry. Så er vi sikre på, at silden får det rigtige bid og masser af smag. Vi er stolte over vores sild, og det blev til en respektabel 4. plads, da vi deltog i Årets Sild 2017.

BOJESENS JULEMENU

Bojesens julemenu kommer i tre eller fem serveringer og kan bestilles til frokost og aften. Julemaden glider godt ned med et glas økologisk øl fra Herslev og Fætter Eriks hjemmegjorte bjesk. Julemenuen kan bestilles fra den 14. november til den 23. december.

MENUEN

SILD & FISK ❤
Marineret sild med pisket creme fraiche, ristede boghvedekerner, syltede løg og salturt
Håndpillede rejer med røget mayonnaise, maltjord og vilde urter

KALV & GRIS
Kalveterrin med karamelliserede løg, æbler og vinterkarse
Sønderjysk surrib med hjemmelavet sennep og syltede rødbeder

LAM & AND ❤
Håndlavede lammepølser fra Nørre Søby med surkål
Andeconfit med selleripuré, syltede tyttebær og rød hjertesalat

OST
Økologisk Rød Løber, syltede blommer og sprødt knækbrød

DESSERT ❤
Øllebrød med Oialla chokolade, citrusskum og yoghurt

TRE SERVERINGER kr. 425,-
Dem med

ALLE FEM SERVERINGER kr. 495,-

Hvis I skal holde julefrokost i København K, er Tårnet et besøg værd.

Book bord i Tårnet