BOJESENS DNA

Bojesens formål er at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed. Vi er drevet af et ønske om at gøre de enkelte måltider og serveringer mere smagfulde, velduftende og interessante. Vi tror på, at det giver vores gæster en helt anden og mere fuldendt oplevelse af måltidet. Det får dem til at stoppe op, tænke over og tale om, hvad det er, de spiser og oplever. Vi skaber værdifulde oplevelser, som bringer folk tættere sammen. Det er årsagen til, at vi står op hver morgen og går på arbejde, og det håber vi, at vores gæster kan mærke.

DIREKTION

Direktør – Rasmus Bo Bojesen 

KONCERNBROCHURE

Du kan læse vores koncernbrochure her.

EKSPERTER I MAD TIL MANGE

At lave god mad til mange handler om, at finde balancen mellem masseproduktion, kvalitet og kunstnerisk nerve. Det handler om at fokusere på effektivitet og logistik uden af gå på kompromis med kvaliteten af råvarerne – og det er lige netop det, vi er gode til hos Bojesen.

Vi brænder for at lave mad til store selskaber, der ikke bare mætter, men som giver folk en unik oplevelse og skaber grobund for samtale og dialog. Vores mission er derfor at udvikle madkoncepter, der passer perfekt til de sammenhænge og fysiske rammer, som de skal indgå i.