Velkommen hos Bojesen i Operaen

Her kan du læse mere om dine muligheder hos Bojesen i Operaen. Søger du praktisk info om at gæste restauranten, så klik her.

MIDDAG MED UDSIGT

Middage hos Bojesen i Operaen er skræddersyet så de passer til en aften i Operaen. Vi serverer fem delikate retter på samme tid – herefter danske oste og dessert. Alle retter er friske, inspirerende og mættende – men ligger let i maven. Spis alt inden I går i salen, eller gem desserten til pausen. I har bordet hele aftenen, og vi sørger for, at desserten står ved samme bord og samme glas….

PRAGTFULDE PAUSER

Gear helt ned og nyd din aften i Operaen. Hos Bojesen kan du bestille de ønskede drinks til pausen før forestillingen – vi sørger for, at de står klar til jer, når I kommer ud. Vil du kræse for dine gæster, har vi også konceptet Drinks on Me, hvor vi for selskaber på 12+ personer sørger for, at I får et glas vin og en lækker lille canapé i pausen.

GODT AT VIDE OM BOJESEN I OPERAEN

  • Restauranten har åben før forestillingen på forestillingsdage – dog ikke om søndagen eller før matinéforestillinger med start før kl. 18:00.
  • Vi råder altid til at I bestiller bord på forhånd – bare klik på Bestil Bord-knappen herover og følg vejledningen.
  • Har du flere spørgsmål om Bojesen i Operaen? Se praktiske oplysninger her.