PRIVATE SELSKABER I KØBENHAVN K

Bojesens restaurant i Tårnet er et smukt og velegnet sted til frokoster, middage og fester. Det er muligt at booke dele af eller hele restauranten. Send os en mail med dine kontaktoplysninger, tid, dato og hvor mange I bliver til Tårnets booking – så hører du fra os. Du kan også ringe til Bojesen i Tårnet i åbningstiden på +45 3337 3104

SELSKABSPAKKER I TÅRNET
Vi tilbyder en række forskellige selskabspakker alt efter jeres behov og ønsker. Her er to af vores mest populære menuer:

Den nemme frokost
To stykker smørrebrød, som kokken vælger
En økologisk øl fra Herslev, et glas vin eller en sodavand
Vand og danskvand ad libitum
Kaffe efter frokosten

kr. 320,- per person

Tårnets middag
Velkomstbobler og snacks
Tre retters middag med to slags tilbehør til hovedretten
Vinmenu med tre glas
Vand og danskvand ad libitum
Kaffe efter middagen

kr. 970,- per person

VIGTIG INFO OM SELSKABER
Det er vidunderligt med livemusik under middagen, men af sikkerhedshensyn tillader Folketinget kun solister på mindre, akustiske instrumenter. Derudover er restauranten typisk åben for andre gæster, og da vi også skal tage hensyn til dem, frabeder vi taler, sange og musik, medmindre hele restauranten er booket. Større orkestre, DJs og bands afvises typisk.

Selskaber på otte personer og derover skal på forhånd aftale en fast menu, vi serverer for hele selskabet. Husk at orientere om allergier.

Restauranten lukker kl. 23.00. Hvis I booker hele restauranten, kan åbningstiden efter særlig aftale udvides til kl. 00.30.

Tårnet lukker for offentligheden kl. 21.30. Det gælder også for selskabsgæster, der vil ud og ryge eller strække benene – vi har ikke mulighed for at lukke dem ind igen efter kl. 21:30.

I er mere end velkommen til at besøge Tårnets udsigtsplateau som en del arrangementet. Bemærk dog, at Udsigten lukker kl. 21.00. Det er ikke tilladt at ryge eller drikke alkohol i Udsigten.

Bemærk, at der gælder afbestillingsregler for selskaber.

Det er svært at finde smukkere lokaler til selskaber i København K, og vi ser frem til at byde jer velkommen i Tårnet.