Selskabslokaler i København K

Skal du holde en fest eller fejre en større begivenhed? Eller kunne du tænke dig at tilbringe tid med dine kollegaer til et firmaarrangement? Der er mange grunde til at samle en større gruppe af mennesker, og fælles for alle lejligheder er det, at der er et behov for, at der er plads til alle.

Hos Bojesen kan du leje selskabslokaler i København K, og uanset hvad anledningen er, tilbyder vi at hjælpe med at finde det helt rette selskabslokale.

Selskabslokaler til mange lejligheder

Alle selskaber er forskellige, og derfor er det ikke en selvfølge, at et selskabslokale ved en lejlighed er det rette selskabslokale til en anden lejlighed. Derfor tilbyder vi også en række forskellige selskabslokaler i København K, således at du har noget at vælge imellem, og samtidig har mulighed for at finde netop det sted, som giver dig den bedste mavefornemmelse.

Axelborg finder du selskabslokaler i København, hvor der er plads til store armbevægelser. I Axelborgsalen er der plads til 350 siddende gæster, og dette gør Axelborg til en oplagt lokation for dig, som skal holde en stor fest, reception eller event.

Leder du efter selskabslokaler udenfor København K, hvor der i højere grad er plads til eksperimenterende og legende tilgange, er Bojesens restaurant i Experimentarium er godt sted at holde et event. Her er der selskabslokaler, der egner sig til både små og store selskaber, og I vil med garanti både udfordre og glæde jeres smagsløg. Experimentariums smukke selskabslokaler ligger i Hellerup og genåbnede i 2017 efter flere års renovation.

Drømmer du om selskabslokaler i København K hævet over byens tage, så er Bojesens restaurant i Tårnet et sikkert valg. Her kan selskaber holdes i enten dele af eller hele restauranten, og den gode udsigt bliver kun bedre af en smagsoplevelse, der er i top. I Tårnet hylder vi den danske madkultur og fornyer dem med respekt for traditionerne. Der er vores runde signatursmørrebrød til frokost og til aften laver vi moderne danske retter. Vores kagebord består af nyfortolkninger af klassiske danske konditorkager, der laves af vores prisvindende konditor Tor Stubbe.

Tænk ud af boksen – selskabslokaler til vands

Hvis du har en mere flydende tilgang til selskabslokaler i København, kan vi tilbyde dig selskabslokaler i København K, som ikke findes magen til andre steder.

I samarbejde med Strömma tilbyder vi to hyggelige restaurantbåde, som sejler rundt i Københavns kanaler og havn. Bådene er indrettet med overdækning og indbygget varme, således at du og dine gæster får en komplet oplevelse af at være på cruise, samtidig med at vi sørger for god mad og vin under sejladsen i de historiske kanaler.

På bådene er der plads til henholdsvis 66 og 54 personer, og dermed er der rig mulighed for at benytte disse restaurantbåde som alternative selskabslokaler i København K. Bådene egner sig til arrangementer for både private og erhverv, og du har således mulighed for at holde alt fra firmaarrangementer til runde fødselsdage til vands. Bådene kan også bruges til en hyggelig sejlads med drinks og appetizers inden jeres middag og fest.

SE BILLEDER FRA MIDDAGE OG FESTER PÅ AXELBORG

Vi har en central placering  i København, du kan finde os på Vesterbrogade 4A, 1620 København V.

Like os på de sociale medier!