SMØRREBRØD I KØBENHAVN K

Leder du efter smørrebrød i København K, er Bojesen i Tårnet på Christiansborg én af byens bedste steder. Vi laver moderne smørrebrød med udgangspunkt i lokale råvarer og de danske madtraditioner. Smørrebrødet er rundt, og rugbrødet bages af vores prisvindende konditor med masser af surdej, porter og kerner.
Læs mere og book bord

Vi laver vores egne sild efter gamle forskrifter, hvor sildene modner i tønder i mindst seks måneder, inden vi udvander og marinerer dem. Vi laver alt fra kraftige kryddersild til aromatiske sild i karry. Så er vi sikre på, at silden får det rigtige bid og masser af smag. Vi er stolte over vores sild, og det blev til en respektabel 4. plads, da vi deltog i Årets Sild 2017. Så hvis du elsker sild, så kig op til en sildemad og en bjesk fra Fætter Erik.

I Tårnet serverer vi smørrebrødet a la carte, men tilbyder også forskellige menuer, der tilgodeser både den hurtige forretningsfrokost og den store fest. Til maden byder vi på økologiske øl fra Herslev Bryghus og hjemmelavet bjesk fra Nordjylland. Vores bjesk laves af Rasmus Bo Bojesens fætter Erik. Han samler vilde urter og bær i skoven, på marken og i klitten og laver traditionel brændevin efter alle kunstens regler.

Vi er altid på jagt efter spændende råvarer og selvom vi tit er ude på gårdbesøg, springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi får skønne grøntsager fra det socioøkonomiske landbrug Sølager, store håndpillede rejer fra Sverige, og når jægerne er ude med bøssen, køber vi vildt fra landets godser. Det er vores drøm at dele hele Danmarks fadebur med jer og byde på det bedste fra vores mark, hav og skov.

Hvis I leder efter smørrebrød i København K, er Tårnet et besøg værd.

Book bord i Tårnet