Velkommen hos Bojesen i Tårnet

Her kan du læse mere om Bojesens restaurant i Tårnet samt booke bord til en frokost eller middag.

Folkelig mad i demokratiets centrum

Bojesens restaurant i Tårnet er Christiansborgs eneste restaurant, som er åben for alle. Her byder vi på nyfortolkede klassikere fra den danske madtradition og lækre, små kager med rødder i den danske konditorhistorie. Forvent fristelser som tøndelagrede bornholmersild, mormormad med moderne strejf og ægte nordjysk bjesk i glasset.
Køb gavekort til Tårnet

Tårnet har sin egen hjemmeside

Bojesen i Tårnet er et samarbejde mellem Christiansborg, Folketinget og Bojesen, og derfor har Tårnet sin egen hjemmeside på taarnet.dk. Her finder du svar på alle spørgsmål om både udsigtspunkt og restaurant, og du kan se den aktuelle menu eller læse mere om dine muligheder for at holde selskab i Tårnet.

Smørrebrød til frokost

Vi laver moderne smørrebrød med udgangspunkt i lokale råvarer og de danske madtraditioner. Smørrebrødet er rundt, og rugbrødet bages af vores prisvindende konditor med masser af surdej, porter og kerner. Vi serverer smørrebrødet a la carte, men tilbyder også forskellige menuer, der tilgodeser både den hurtige forretningsfrokost og den store fest. Til maden byder vi på økologiske øl fra Herslev Bryghus og hjemmelavet bjesk fra Nordjylland.
Læs mere om vores smørrebrød

Moderne danske retter

Til middag byder vi på tre forretter, tre hovedretter og tre desserter fra vores prisvindene konditor. Vi er altid på jagt efter spændende råvarer og selvom vi tit er ude på gårdbesøg, springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi får skønne grøntsager fra det socioøkonomiske landbrug Sølager, store håndpillede rejer fra Sverige, og når jægerne er ude med bøssen, køber vi vildt fra landets godser. Det er vores drøm at dele Danmarks fadebur med jer og byde på det bedste fra mark, hav og skov.
Se vores menukort (taarnet.dk)